Nybegynnerkurs starter i september PDF Print E-mail
Written by Ole-Kristian   
Tuesday, 21 June 2011 21:36

Interessert i bueskyting?  Lyst å prøve en teknisk idrett som skjerper konsentrasjonen i hverdagen?
Vi samler nye utøvere til et nybegynnerkurs. Oppstart blir 6. september. Nybegynnerdag er tirsdag fra kl. 18.00 til 20.00. Kurset er planlagt over 7 kvelder, dvs frem til 25. oktober (ingen kurskveld under skolens høstferie). Deretter er det regulære treninger. 

Som en avslutning på kurset så oppfordres alle deltakerene til å delta på vårt innendørsstevne i Tastahallen 5. november (mer informasjon senere)

Prisen på kurset er 1200,- for de under 18 år, og 1500,- for de som er 18 år og over, pluss 300,- i leie av utstyr. Vi oppfordrer foreldre av unge utøvere til selv å delta på kurset. Bueskyting passer for alle aldre, og litt intern familekonkurranse setter bare en ekstra piff på kurset! Vi gir i såfall 600 kr i rabbat på familiemedlem nr 2!
Kursavgiften dekker kurset og medlemsskap for et år.

Deltakerene kan disponere klubbens utstyr gjennom kurset og frem mot utendørssessongen. Etter innendørssesongen forventer vi at de som fortsetter går til anskaffelse av eget utstyr.

Pga lokalenes størrelse er plassbegrensning på 12 deltagere.

I innendørssesongen så holder vi til på Revheim skole, i bomberommet, hvor også kurset holdes. Utendørs så har vi bane på Krossberg ved Stokkavannet - i enden av parkeringsplassen Speidermarka/Stavanger roklubb - kjør inn ved Essostasjonen på Sunde. Se vår side om skytebanene.

Vi disponerer treningslokalene man - tor 17.00 - 22.00 når vi er innendørs.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta inn nye utøvere etter hvert, men dere er hjertelig velkommen til å treffe oss.

Meld din interresse her, så kommer vi tilbake med nærmere informasjon.

Last Updated on Saturday, 25 June 2011 21:00