Nybegynnerkurs Våren 2012 PDF Print E-mail
Written by Ole-Kristian   
Monday, 19 March 2012 23:01

NB! Vårkurset er da ferdig! Vi setter opp nytt kurs til høsten (september). Meld din interresse her så skal vi forsøke å holde deg orientert!

Interessert i bueskyting? Lyst å prøve en teknisk idrett som skjerper konsentrasjonen i hverdagen?
 
Vi samler nye utøvere til et nybegynnerkurs. Oppstart blir 10. april. Nybegynnerdag er tirsdag og torsdag fra kl. 18.00 til 20.00 på Revheim skole (bomberom). Kurset er planlagt over 4 kvelder, dvs frem til 19. april, samt videre oppfølging på tirdagstreninger framover.
Som en avslutning på kurset så oppfordres alle deltakerne til å delta på vårt utendørsstevne på Krossberg 1. mai (mer informasjon senere). Vi kommer til å lage en egen klasse for nybegynnerne.
 
Prisen på kurset er 1200,- for de under 18 år, og 1500,- for de som er 18 år og over, pluss 300,- i leie av utstyr. Vi oppfordrer foreldre av unge utøvere til selv å delta på kurset. Bueskyting passer for alle aldre, og litt intern familekonkurranse setter bare en ekstra piff på kurset! Vi gir i såfall 600 kr i rabatt på familiemedlem nr 2!
Kursavgiften dekker kurset og medlemsskap for 2012.
Deltakerne kan disponere klubbens utstyr gjennom kurset og fram til høstsesongen.
Pga lokalenes størrelse er plassbegrensning på 6-8 deltagere.
 
I innendørssesongen så holder vi til på Revheim skole, i bomberommet, hvor også kurset holdes. Vi disponerer treningslokalene man – tor kl. 17.00 - 22.00 når vi er innendørs. Utendørs så har vi bane på Krossberg ved Stokkavannet - i enden av parkeringsplassen Speidermarka/Stavanger roklubb - kjør inn ved Essostasjonen på Sunde. Se vår side om skytebanene.
 
Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta inn nye utøvere etter hvert, men dere er hjertelig velkommen til å treffe oss. Nytt kurs kommer opp i september 2012.
 
Vennligst gi en tilbakemelding så snart som mulig om du vil være med på nybegynnerkurset med oppstart 10. april. (Hvis ja trenger vi følgende opplysninger: Navn, adresse, fødselsdato, tlf.nr. og mailadresse. Takk!) 

Last Updated on Tuesday, 24 April 2012 21:46