Nybegynnerkurs starter i september! PDF Print E-mail
Written by Ole-Kristian   
Thursday, 28 June 2012 21:27

Oppdatering!

Grunnet stor pågang så vi oss nødt til å dele nybegynnerkurset inn i 2 grupper: En tirsdagsgruppe og en torsdagsgruppe. Vi har forsøkt å dele gruppene inn slik at jevnaldrende og familier er i samme gruppe. Kurset går da istedet over 4 uker. Begge kursene er fulle, men gi beskjed dersom du er interresert, så setter vi deg på venteliste dersom noen skulle trekke seg før start.

Oppstart er også forskøvet med 1 uke, og start for kursene blir tirsdag 11. september og torsdag 13. september. Deltakere som har fått plass har fått tilsendt beskjed om dette.

Nytt kurs er planlagt på etter nyttår. Vi kommer tilbake med mer info om dette senere.

----------------------------------------

Interessert i bueskyting? Lyst å prøve en teknisk idrett som skjerper konsentrasjonen i hverdagen?

Vi samler nye utøvere til et nybegynnerkurs. Oppstart blir 4. september. Nybegynnerdag er tirsdag og torsdag fra kl. 18.00 til 20.00 på Revheim skole (bomberom). Kurset er planlagt over 4 kvelder, dvs frem til 13. september. Derretter er det  videre oppfølging på de faste tirsdagstreningene gjemmom høst og vinter.


Prisen på kurset er 1200,- for de under 18 år, og 1500,- for de som er 18 år og over, pluss 300,- i leie av utstyr. Vi oppfordrer foreldre av unge utøvere til selv å delta på kurset. Bueskyting passer for alle aldre, og litt intern familekonkurranse setter bare en ekstra piff på kurset! Vi gir i såfall 600 kr i rabatt på familiemedlem nr 2!
Kursavgiften dekker kurset og medlemsskap.
Deltakerne kan disponere klubbens utstyr gjennom kurset og fram til høstsesongen.
Pga lokalenes størrelse er plassbegrensning på 6-8 deltagere.

I innendørssesongen så holder vi til på Revheim skole, i bomberommet, hvor også kurset holdes. Vi disponerer treningslokalene man – tor kl. 17.00 - 22.00 når vi er innendørs. Utendørs så har vi bane på Krossberg ved Stokkavannet - i enden av parkeringsplassen Speidermarka/Stavanger roklubb - kjør inn ved Essostasjonen på Sunde. Se vår side om skytebanene.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta inn nye utøvere etter hvert, men dere er hjertelig velkommen til å treffe oss.

Vennligst gi en tilbakemelding så snart som mulig om du ønsker å være med på nybegynnerkurset. (Vi trenger følgende opplysninger: Navn, adresse, fødselsdato, tlf.nr. og mailadresse. Takk!)

Last Updated on Wednesday, 29 August 2012 20:07