Nybegynnerkurs våren 2013 PDF Print E-mail
Written by Ole-Kristian   
Sunday, 27 January 2013 22:31

 

 

Interessert i bueskyting? Lyst å prøve en teknisk idrett som skjerper konsentrasjonen i hverdagen?

Vi samler nye utøvere til et nybegynnerkurs. Oppstart blir 21. Februar. Vi har satt opp 2 kurs: 17:30-19:30 for de yngste  og fra 19:30 til 21:30 for de voksne. Kursene avholdes på Revheim skole (bomberommet). Kursene er planlagt over 4 kvelder, dvs frem til 14. mars. Derretter er det  videre oppfølging på de faste tirsdagstreningene utover våren.

NB! Kurset for de yngste er fullbooket, men meld din interresse!

 

Prisen på kurset er 1200,- for de under 18 år, og 1500,- for de som er 18 år og over, pluss 300,- i leie av utstyr. Vi oppfordrer foreldre av unge utøvere til selv å delta på kurset. Bueskyting passer for alle aldre, og litt intern familekonkurranse setter bare en ekstra piff på kurset! Vi gir i såfall 600 kr i rabatt på familiemedlem nr 2!
Kursavgiften dekker kurset og medlemsskap.
Deltakerne kan disponere klubbens utstyr gjennom kurset og fram til høstsesongen.
Pga lokalenes størrelse er plassbegrensning på 6-8 deltagere.

I innendørssesongen så holder vi til på Revheim skole, i bomberommet, hvor også kurset holdes. Vi disponerer treningslokalene man – tor kl. 17.00 - 22.00 når vi er innendørs. Utendørs så har vi bane på Krossberg ved Stokkavannet - i enden av parkeringsplassen Speidermarka/Stavanger roklubb - kjør inn ved Essostasjonen på Sunde. Se vår side om skytebanene.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta inn nye utøvere etter hvert, men dere er hjertelig velkommen til å treffe oss.

Vennligst gi en tilbakemelding så snart som mulig om du ønsker å være med på nybegynnerkurset. (Vi trenger følgende opplysninger: Navn, adresse, fødselsdato, tlf.nr. og mailadresse. Takk!)

Last Updated on Thursday, 31 January 2013 22:30