Flott innsats under NM Skive i Kristiansand PDF Print E-mail
Written by Ole-Kristian   
Monday, 19 August 2013 20:23

Under helgens NM Skive i Kristiansand stilte klubben med 10 skyttere. Katrine, Dina, og Helene i Recurve Recrutt Jenter, Sindre, Anders og Elias i Recurve Recrutt Gutter, Helge, Ken Henry og Ole-Kristian i Recurve Herrer og Alf i Compound 50+. 
 
Lørdagen startet med innledende skyting i strålende sol, men noe vind. Ken Henry kom seg inn på 4 plass, mens Ole-Kristian og Helge la seg beskjedent til på 25. og 28. plass i Recurve Herrer. Alf traff ikke helt som ønsket, men kom seg videre. 
Jentene skøyt bra og Dina ledet etter innledende, mens Katrine avslutt sterkt, og nærmet seg Dina på slutten, og ble nummer 3. Helene kom ikke langt bak på 4. plass! Solid innsats.
Hos guttene så startet Sindre bra, og ledet flere ruder, men falt noe av etter pausen, og endte på 3.plass. Anders skøyt jevnt bra, og komm inn på 5. Elias fikk det litt tungt, men fullførte med stil til 11. plass.
 
Etter  innledende, så var det klart for Lagskytingen. Rekruttene stilte med 2 lag. 1.laget, ved Dina, Katrine og Sindre, ledet innledningsvis og hadde WalkOver i semifinalen, mens 2.laget (Anders, Elias og Helene) lå som nr 2 foran Kristiansand, og møtte disse i semifinalen. Etter en litt svak start, så satte de inn støtet og vant semifinalen med 183-167, og var da klar for finale mot 1.laget. I finalen tok 1.laget føringen fra start, men 2.laget leverte sakene bra. 1.laget tok til slutt seieren med 193-175. Flott innsats!
 
Laget i Recurve, (Ole-Kristian, Helge og Ken Henry) var på 7.plass og skulle møte Tinden (2.plass). Det ble en tett match hvor vi vant med 1 poeng (173-172), og var klar for semifinale hvor vi skulle møtte Sandefjord. Vi startet bra, men falt av en del i de siste 2 rundene, og det ble tap 185-175. I bronsefinalen møtte vi Hvaler, og fikk en bra start. Desverre kolapset vi siste runden og tapte 181-169.... 
 
Søndagen startet Recurve herrene under regn og vindkast. I 1/16 finalen så tok både Ken Henry og Ole-Kristian seg videre, mens Helge desverre tapte på Shoot-Off, og endte på 17.plass. I 1/8 finalen så var det stopp for Ken Henry (11.plass), mens Ole-Kristian tok seg videre med 6-4, og var klar for 1/4 finalen, hvor motstander var Bård Nesteng. Dette ble for tøft, og det ble tap 1-7 og en 7.plass totalt. 
Alf startet sin 1/16 finale mot vinneren av innledende skyting. Etter en bra start så måtte han tilslutt gi tapt 105-116.
 
Igjen måtte vi stole på de yngste! Gutta startet i 1/8 finale. Sindre og Anders hadde WalkOver, mens Elias møtte nr 6 fra dagen før. Oppilnet etter gårsdagens lagskyting, så viste han ingen respekt, og vant 6-2! Bra! I 1/4 finalene så møttes Sindre og Elias. Her ble det 6-0 til Sindre. Anders vant 7-3 over sin motstander! I semifinalene så ble det desverre tap for begge guttene og de var da klare for intern finale om bronsen! Her var Sindre sterkest og sikret bronsen med 6-0.

Dina hadde Walk Over i jentenes 1/4 finale, mens Katrine og Helene vant sine finaler med 6-2. Med 3 jenter i semifinalen, så var vi sikret minst 1 i finalen. Denne sørget Dina for med 6-0 seier over Helene. Katrine tapte 2-6 og var da klar for Bronsekamp mot Helene. I Gullfinalen, så var det veldig gjevnt mellom Dina og Ingrid Klara fra Narvik. Desverre for Dina så trakk hun det korteste strået, og tapte 2-6. I bronsefinalen så var det også veldig gjevnt, men til slutt så ble det Katrine som sikret seieren 7-3!
 
Oppsummert så fikk klubben 1 gull, 2 sølv, 2 bronse og 3 fjerdeplasser! Lenge siden vi har hatt så god uttelling! 
 
Bilder fra NM finner du her. Ellers ligger det statusoppdateringer på vår facebook-side!
 
Last Updated on Monday, 19 August 2013 22:05