Aktiviteter gjennom innesesongen PDF Print E-mail
Written by Ole-Kristian   
Monday, 13 September 2010 21:58

Her kommer en oppsummering av hvilke aktiviteter som bli ut gjennom høsten og vinteren. Dette er ikke en endelig liste, så endringer kan forekomme. Hensikten er å gi litt informasjon i forkant, slik at man kan planlegge i henhold til dette.

·        Nybegynnerkurs: Som vanlig kjører vi dette i perioden september-oktober på tirsdager fra 1800-2000.  Intill annet blir meldt, så er denne tiden reservert for kursets deltakere.

·        Treningstider: Vi disponerer lokalene fra 1700-2200 mandag-torsdag. Trenere er normalt tilstede tirsdager og torsdager.

·        Utstyrsvedlikehold: Vi har anskaffet en basis “verktøykasse” for de av medlemmene som ikke har alt selv. Dette er plassert i bueskapet på Revheim, og kan benyttes på treningene. Noe av utstyret er plassert hos Ken Henry (strengapparat, pilkutter etc) så avtal med ham om du trenger noe av dette.
Er du usikker på hvordan du pleier utstyret, eller ser du må foreta anskaffelser av nytt, så ikke nøl med å ta kontakt, så hjelper vi til.

·        Egne stevner: Vi skal ha stevne lørdag 6 november i Tastahallen. Da satser vi på at flest mulig i klubben stiller, også våre deltakere på kurset.
Krystallstevnet (det 30’nde i rekken) går av stabelen helgen 12-13 februar i Stavanger Idrettshall. Dette er det tradisjonelle stevnet vårt, som samler de fleste av de beste skytterene i landet til konkurranse i Compound/Recurcve 1 og 2, på 70 meters avstand.

·        Lokale stevner: Ikke alle klubbene har fastsatt stevnene for sesongen, men noen er klare: Kristiansand helgen 30-31 oktober. Gjesdal 21. november. Klepp 3 helger og torsdagsstevner. Lyngdal og Farsund har ikke meldt sine stevner enda. Følg med på “Lokale stevner” på høyre side på hjemmesidene våre. En komplet liste for alle stevner i landet publiseres på forbundets hjemesider.

·        Norgesmesterskapet arrangeres i Bodø 9-10 april.

·        Kretsmesterskapet er ikke fastsatt enda, men holdes normalt i februar-mars. Blir trolig avholdt i Kristiansand.

·        Frisk-korrespondansen, den nasjonale ungdomskonkurransen, går antakelig av stabelen som tidligere, og vi arrangerer månedlige interne skyterunder for våre egne ungdom, slik at vi har resultater å sende inn.

·        Årsmøtet er ikke fastsatt enda, men blir trolig i månedskifet februar/mars.

Mer informasjon om  disse og andre aktiviteter legges ut på nettsidene våre etterhvert som vi har mer å melde! Følg med!

Last Updated on Saturday, 25 September 2010 20:30